Izvor:
01.05.2016 u 21:24
0

ZAMALO IZBEGNUTA TRAGEDIJA: Pukla guma na avionu NEMAČKE VLADE

Ministri spoljnih poslova Nemačke i Francuske, Frank-Valter Štajnmajer i Žan-Mark Ero, krenuli su danas avionom nemačke vlade za Mali, ali su ostali na pisti pošto je neposredno pred poletanje na avionu pukla guma.

Nezgoda se dogodila oko 13.20 kada je "erbas A340" pred samo poletanje morao da zakoči na pisti aerodroma Berlin Tegel. Niko nije povređen, prenose nemacki mediji.

Avion je potom nekoliko minuta stajao na pisti koja je bila zatvorena za preostali vazdušni saobraćaj, a onda je odšlepan na parking gde će biti izvršena kontrola. Francuski ministar je nešto pre toga stigao "falkonom 900" iz Pariza u Berlin i prešao u nemački avion gde ga je čekao Štajnmajer.

Ovo nije prvi kvar aviona nemačke vlade. Štajnmajer je 10. aprila, takođe, morao da odloži let iz Kine zbog tehničkog problema na istom ovom avionu. Tada se čekao rezervni deo, a Štajnmajer je propustio početak samita ministara G7 u Japanu.

Izvor:Tanjug
FOTO:Facebook/USAG-Karlsruhe

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter