Izvor:
25.11.2017 u 02:39
0

Usmrćen tigar koji je pobegao iz cirkusa usred Pariza!

Iz cirkusa u 15. pariskom arondismanu večeras je pobegao tigar, koji je "neko vreme" tumarao pariskim ulicama dok ga hicima nije usmrtilo cirkusko osoblje, saopštila je policija.

Nakon što je tigar pobegao iz cirkusa u blizini mosta na Seni, oko dva kilometra od Ajfelove kule, više naoružanih policajaca raspoređeno je na licu mesta.

Neimenovani zvaničnik pariske policije potvrdio je da je tigar "neko vreme" bio na slobodi, ali je naveo da nije prijavljeno da je ikog povredio, prenosi Rojters.

Dok je životinja bila na slobodi, saobraćaj na obližnjoj tramvajskoj liniji bio je obustavljen, a očevici navode da su videli tigra kako se kreće po šinama tramvaja na liniji 3, prenose francuski mediji.

Rojters navodi, pozivajući se na policiju, da je odbeglog tigra usmrtio član cirkuskog osoblja u zapadnom delu francuske prestonice.

Policija je na Tviteru napisala "opasnosti više nema", uz emotikon u obliku tigra.

Stanovnici 15. arondismana, u kojem je tigar usmrćen, objavili su na društvenim mrežama fotografije tela mrtve životinje, a mnogi su izrazili gnev jer je ubijena.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter