Izvor:
24.11.2017 u 14:24
0

UBIJEN POLICAJAC: Ubica ispalio više hitaca iz puške!

Pripadnik policije američke savezne države Teksas Dejmon Alen ubijen je na Dan zahvalnosti, nakon čega je usledila potraga za ubicom Dabretom Blekom i novi vatreni okršaj sa policijom 200 kilometara dalje u kojem je napadač ubijen.

Navodi se da je Alen, 41-godišnji otac troje dece, prilikom kontrole saobraćaja na autoputu u Ferfildu, na 145 kilometara južno od Dalasa, zaustavio Blekov automobil i potom se vratio u patrolno vozilo, nakon čega je ubica u njega ispalio više hitaca iz puške.

Blek (32) uhapšen je nakon razmene vatre kasnije u okrugu Voler, severozapadno od Hjustona, nakon što je napustio vozilo i policija ga okružila u blizini grada Preri vju.

Policajci su u potrazi za ubicom koristili naočare za noćno osmatranje i lasere za utvrđivanje Blekove pozicije.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/olisatv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter