Izvor:
13.08.2017 u 21:07
0

DIREKTOR CIA: Ne bi me iznenadila još jedna raketna proba Severne Koreje!

Direktor američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) Majk Pompeo izjavio je danas da ga ne bi iznenadilo da Severna Koreja testira još jednu raketu, s obzirom na to da je u julu izvela dve raketne probe.

"Prilično sam siguran da će (severnokorejski lider Kim Džong-un) nastaviti s naporima u cilju razvijanja svog raketnog programa, pa me ne bi iznenadila još jedna raketna proba", rekao je Pompeo danas za Foks njuz, podsetivši da je Kim Džong-un prošlog meseca izveo dve raketne probe, prenosi Rojters.

Retorika na relaciji SAD-Severna Koreja je ovih dana zaoštrena, pri čemu je američki predsednik Donald Tramp upozorio da su SAD spremne na vojnu akciju "ako Severna Koreja postupi nerazumno", a Pjongjang zapretio raketnim napadom na Guam, američku teritoriju na Pacifiku.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter