Izvor:
28.03.2017 u 13:03
0

Držao osam devojaka kao robinje, pa se branio: JA SAM HJU HEFNER ZA SIROMAŠNE!

Kendrik Roberts (33) iz Atlante u SAD optužen je za trgovinu ljudima, i suočava se za zatvorskom kaznom od čak 205 godina nakon to je otkriveno da je u zatočeništvu držao osam devojaka.

Roberts je devojke namamio putem interneta, i to tako što je iznajmio luksuznu vilu koja se na tržištu prodaje za oko milion dolara, obećavši da će ih ubaciti u posao modelinga. Međutim, kada su devojke nasele na priču, Roberts ih je naterao da rade kao striptizete i prostitutke, preteći da će ih ubiti ili im osakatiti delove tela ako probaju da pobegnu.

Policija je saznala za ovaj slučaj modernog robovlasništva kada je jedna od devojaka skupila hrabrost i prijavila Robertsa, i to nakon što joj je zapretio da će "platiti nekome da joj raspori grudi i izvadi joj silikone".

Majk maluf, advokat Kendrika Robertsa, rekao je da je njegov klijent "Hju Hefner za siromašne", kao i da devojke niko nije silom terao da žive u luksuznoj vili.

Ako vam neko preti, zašto ne odete? Jedna od devojaka išla je na dvonedeljni odmor sa majkom. Kendrik joj je čak dao 1.000 dolara za kartu. To ne liči na čoveka koji nekoga drži u zarobljeništvu, zar ne – upitao je advokat optuženog.

Sudija u Atlanti prošle nedelje odbacio je većinu optužbi protiv Robertsa, ali ga je porota narednog dana ipak optužila. Roberts se suočava sa optužbama za trgovinu ljudima, zatočeništvo i pretnju oružjem, a preti mu 205 godina zatvora ako bude proglašen krivim. Policijski izveštaj navodi da je Roberts zarobljene devojke, starosti 19-22 godine, zvao "malim macama", kao i da ih je naterao da sve urade tetovaže sa simbolom njegove bande.

Blic
Foto: Atlanta Court/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter