Izvor:
13.11.2018 u 17:06
0

ČEPURIN: Mnoštvo propusta na ceremoniji u Parizu nas sasvim ne raduje!

Vidimo da se kosovska specijalna operacija "diplomatija u hodniku" nastavlja, premestivši se iz Njujorka u Pariz, objavio je danas ruski ambasador u Beogradu Aleksandar Čepurin.

"To ne utiče na stav Rusije ni na koji način, a i ne može da utiče u principu", napisao je na svom nalogu na Tviteru ambasador Rusije.

Čepurin je prokomentarisao i "propuste na ceremoniji u Parizu".

"Mnoštvo propusta na ceremoniji u Parizu nas sasvim ne raduje.

Ipak, svet će se uvek sećati podviga vojnika-pobednika među kojima istaknuto mesto pripada pre svega srpskim, ruskim, francuskim herojima. Istorija je jača od ceremonije", istakao je Čepurin.

Tokom ceremonije u Parizu u nedelju raspored sedenja zvanica, šefova država i vlada, na toj svečanosti u Parizu izazvao je negodovanje mnogih zvanica, posebno zbog mesta koje je dobio Hašim Tači – odmah iza ruskog predsednika Vladimira Putina.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

Izvor: Tanjug
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter