Izvor:
22.02.2018 u 17:56
0

POLICIJA UHAPSILA OSUMNJIČENOG: Izgorela treća kuća u okolini Mostara!

Tri kuće Srba povratnika u mestu Salakovac, severno od Mostara, izgorele su u poslednjih godinu i po dana, a policija je jednu osobu uhapsila. Poslednja kuća izgorela je pre dve noći, posle čega je reagovala javnost prenose mediji

Portparol MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK) Ljudevit Marić rekao je da je policija sprovela istražne radnje zbog svih tih dešavanja i da je juče uhapsila jednu osobu.

– Zbog istrage koja je u toku, ne možemo dati više detalja, ali možemo reći da je utvrđen uzrok požara i da je jedna osoba uhapšena – izjavio je Marić.

Predstavnik Koordinacije srpskih udruženja Mostara Dušan Golo smatra da sama činjenica da su u krugu od 500 metara u godinu i po izgorele tri kuće Srba predstavlja alarmantan podatak. Kantonalni odbor SDP BiH HNK zatražio je od MUP HNK da u najkraćem mogućem roku javnosti dostavi informacije o požarima koji su se poslednjih meseci desili u tri srpske povratničke kuće u Gradu Mostaru.

– Želimo verovati da su požari plod nesretnih okolnosti, a ne bilo kakve ili bilo čije namere – naveo je SDP BiH, istakavši da građani ne smeju da strahuju za svoju ličnu sigurnost i sigurnost svoje imovine.

– Ako se, s druge strane, ispostavi da su požari plod namere tražimo hitan i neodložan pronalazak i procesuiranje odgovornih osoba – navedeno je u saopštenju SDP.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Ben Klaasen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter