Izvor:
18.09.2017 u 21:54
0

Jeziva scena snimljena u Crnoj Gori: Pijani vozač prešao u suprotnu traku, sekunde ga delile od tragedije, a oni su snimali i smejali se! (VIDEO)

Pijani vozači predstavljaju opasnost ne samo za sebe, već i za druge učesnike u saobraćaju. Jedan od dobrih pokazatelja koliko je vožnja u alkoholisanom stanju opasna, pokazuje i snimak objavljen na Fejsbuk stranici "Podgorički vremeplov".

U snimku se vidi kako vozač automobila na jednom od lokalnih puteva u Crnoj Gori vozi pijan i sve vreme krivuda levo-desno po putu.

Najstrašnije je bilo kada je u potpunosti prešao u suprotnu traku dok su mu se u susret približavala vozila.

Takođe, tužno je to što su se ljudi koji su napravili snimak sve vreme smejali, a ništa nisu preduzeli da spreče pijanog vozača da upravlja automobilom.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter