Izvor:
13.09.2017 u 21:36
0

HRVATSKI PENZIONER (90) PREKO OGLASA TRAŽI ŽENU: Region gori zbog jednog uslova!

Vjekoslav Golub (90) iz Koprivnice nedavno je svoj oglas objavio u novinama, i momentalno izazvao veliko interesovanje u regionu.

"Tražim žensku osobu, koja nema svoju penziju da se uda za mene, a posle moje smrti njoj će ostati moja penzija", piše u njegovom oglasu.

"A čujte, šta da vam kažem… Sam sam, nemam nikog da me sahrani, a već sam jako star. Grobnicu na koprivničkom groblju imam, sve uredno plaćam i hteo bih da se oženim, pa da me supruga sahrani. A ja ću njoj ostaviti svoju penziju. Oženiću onu koja nema penziju, tako da ipak ima nešto od braka sa mnom", ispričao je deda Vjekoslav.

Zanimljivo je i da on ne traži od svoje buduće supruge da živi sa njim, važno mu je samo da ima nekog ko će ga sahraniti. A ženio se dosad tri puta. Prvo Zagorkom, pa Slavonkom pa Podravkom, i sada u šali kaže da bi voleo da se oženi Dalmatinkom.

"Nisam još smislio šta ću ako mi se javi više žena. Onda ću morati nekako da odlučim koju ću oženiti, ali o tom potom. Ideju sam dobio čitajući oglase pa sam video da mnogo ljudi traži partnere. Zašto ne bih pomogao nekome ako mogu? Uz penziju, imam i neke druge stvarčice koje bih ostavio ženi i mislim da bi to koristilo i meni i njoj."

Golub je radio u policiji u Osjeku.

"Iz Osjeka sam došao u Kloštar Podravski, a nakon toga u Koprivnicu i tako sam se tu skrasio. Dane provodim čitajući knjige, volim da čitam "Podravski list" i ne propuštam nijedan broj. Slušam radio i tako se zabavljam. Teško hodam jer me muče bolovi u kičmi, a i godine su tu koje me ograničavaju u mnogim stvarima".

Dnevno.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter