Izvor:
23.08.2017 u 15:19
0

„Samo jedna zemlja se mogla umešati u sukob Beograda i Skoplja“!

Nakon izjava zvaničnika Srbije da je Makedonija, uz učešće strane sile, preduzimala ofanzivne mere prema Srbiji, ostalo je nedorečeno koja je to strana sila.

Aleksandar Mitevski iz makedonskog Centra za istraživanje i analizu kaže za Sputnjik da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio jasan kada je rekao da ne misli da je ta strana sila Rusija.

– Kapacitet za tako nešto ima samo Amerika. Mislim da je sve ovo dobro osmišljen plan da se promeni rukovodstvo na celom Balkanu, kako bi oni mogli lakše da sprovedu svoje planove i da na silu gurnu zemlje Balkana u NATO – tvrdi sagovornik Sputnjika.

b92.net
Foto: pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter