Izvor:
23.07.2017 u 21:49
0

UPLAKANA DEVOJČICA: Majka ostavila dete (4) samo na bazenu!

Spasioci poludeli kada je uplakana devojčica šetala među kupačima i dozivala svoju majku!

Potresna scena se odigrala u četvrtak posle podne na jednom kupalištu u Osijeku, kada je potresena četvorogodišnja devojčica uplakana tražila svoju majku.

Posle nekog vremena radnici su isključili i muziku i preko razglasa dozivali majku koja se ni nakon nekoliko uzastopnih poziva nije odazvala.

Spasioci su nakon nekog vremena odvezli devojčicu u ambulantu gde se posle vise od pola sata pojavila i majka. Vikala je na drugu svoju decu koja, kako je rekla, nisu čuvali svoju mlađu sestru iako je trebalo.

-Kolega je upozorio majku da mora biti odgovornija u pogledu čuvanja deteta na bazenu, na šta se ona uvredila i otišla bez ikakvog komentara, nije rekla ni hvala – kaže spasislac Marko Lukenda.

– Neki roditelji misle da smo mi dadilje i da treba da čuvamo njihovu djecu. Mi smo tu da pazimo na sigurnost dece i ostalih kupača, ali roditelji moraju da paze na dete i da ga ne ostavljaju samog na bilo kojem bazenu i na velikoj udaljenosti od sebe, naročito ne na Kopiki među više hiljada posetilaca – zaključuje Lukenda.

Izvor/Alo!

Foto/Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter