Izvor:
23.07.2017 u 12:23
0

SAČEKUŠA U BARU: Ubica vrebao žrtvu maskiran u prosjaka!

Ubica Igora Mitrovića danima je pripremao surovu likvidaciju tako što je maskiran u prosjaka nekoliko dana obilazio lokaciju na kojoj je ispalio hice u Baranina, i to naočigled njegove žene i maloletne dece.

Prema informacijama iz istrage, koje prenose crnogorski mediji, ubica za kojim policija traga glumio je skitnicu i svakodnevno provodio po nekoliko sati na mestu na kom je ubio Mitrovića. Podsetimo, bivši pomorac livkidiran je u svom „fijatu“ u trenutku kada je zastao da njegova supruga izbaci smeće iz automobila u kontejner. Na zadnjem sedištu, u trenutku kada su u njega ispaljena dva hica iz pištolja, sedelo je dvoje dece.

– Istražitelji veruju da je praćen i da je ubica praktično znao svaki njegov korak. Ne isključuje se čak ni mogućnost da je sa njim ili nekim ko je zločin naručio bio u kontaktu. Na razgovor je privedeno više osoba, ali niko od njih nije zadržan u policiji – potvrdili su sagovornici iz istrage.

Prema njihovim rečima, proveravaju se njegovi poslovi kojima se bavi otkako se vratio u Crnu Goru, kao i da li mu je neko dugovao novac.

– Mitrović je i pre 15 godina preživeo sačekušu, kada je uspeo da pobegne napadaču tako što je utrčao u lift, a nekoliko godina kasnije mu je zapaljen „mercedes“. Proverava se i da li je možda ista osoba čekala 15 godina da se osveti – kažu oni.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter