Izvor:
22.07.2017 u 23:27
0

Prevrnuo se čamac na Prokoškom jezeru: Muškarac (38) nestao pod vodom!

Muškarac S. N. (38) iz Fojnice stradao je danas pri prevrtanju čamca na Prokoškom jezeru, dok su se ostali mladići koji su bili sa njim u društvu spasili.

Prema prvim informacijama, grupa od nekoliko mladića, koji su najverovatnije bili pod dejstvom alkohola, čamcem su se vozili po jezeru, skakali i ludirali. U jednom trenutku, kada su bili na sredini jezera, prevrnuli su čamac. Svi su plivati ka obali, dok je mladić koni ne zna da pliva pokuša da izroni, ali je nestao pod vodom, piše Faktor.ba.

U MUP Srednjo-bosanskog kantona je potvrđeno da im je nesreća prijavljena oko 14.30, a na mestu događaja su pored policije i ronioci iz Zeničko-dobojskog kantona, koji će biti angažovani na traženju tela utopljenika.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter