Izvor:
23.04.2019 u 08:45
0

ZORAN ZAEV: Rezultat prvog kruga je tanak, ali očekujemo više!

Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev izjavio je da će kandidat vladajuće koalicije SDSM-DUI Stevo Pendarovski u drugom krugu predsedničkih izbora pobediti sa 100.000 glasova prednosti.

Rezultat (prvog kruga) je tanak, ali očekujemo više. Vi ste moja duša, moj narod i logično je da postoji takav osećaj. Ali treba da budemo zadovoljni mada smo očekivali više glasova, ali dobro je, pobedili smo – istakao je Zaev tokom građanske tribine u skopskoj opštini Karpoš.

On je rekao da je najinformisaniji čovek, te poručio građanima, „ako oni ne znaju, on zna da će njihov kandidat pobediti u drugom krugu sa 100.000 glasova prednost u odnosu na kandidata opozicionog VMRO-DPMNE Gordanu Siljanovsku Davkovu“.

Svi zaslužuju da pobedimo, ali će doći vreme i kada ćemo gubiti, a i zato ćemo biti spremni– zaključio je Zaev.

On je najavio „čistke“ nakon izbora u svim političkim i partijskim ešalonima. Koalicioni partneri već su počeli da optužuju jedni druge zbog loših izbornih rezultata.

Socijaldemokratski savez optužuje albanskog partnera DUI da je takav rezultat pokazatelj njihove moći na terenu, dok iz redova DUI kažu da će se u drugom krugu videti snaga njihove stranke.

Sa druge strane, kandidat VMRO-DPMNE Gordana Siljanovska Davkova, komentarišući najavljenu „čistku“ premijera Zorana Zaeva, na svom tviter nalogu je napisala „Čudim se odakle smrdi riba?! Narod će vam isporučiti metlu 5. maja“.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Zoran_Zaev

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter