Izvor:
11.03.2019 u 18:09
0

STRAVIČNO NEVREME U HRVATSKOJ: Zabeležen veliki broj udara groma!

U Hrvatskoj je danas došlo do promene vremena, oluje, grmljavina i grad pogodile su obale Hrvatske, a sneg se zabeleo i u nižim predelima.

Za danas je u Hrvatskoj prognozirano da će uz značajan pad temperature kiša mestimično prelaziti u sneg, a na obali je danas na snazi žuti, narandžasti, pa i crveni meteoalarm.

Danas je na obali padala kiša, bilo je grada, bure, ali i snega. Sneg je pao u Delnicama, na Ćićariji, ali i u Karlovcu.

Grad je padao širom Istre, a takođe je zabeležen i veliki broj udara groma.

U Gorskom kotaru kiša je prešla u sneg uz stvaranje snežnog pokrivača.

Putevi su mestimično mokri ili vlažni i klizavi u središnjoj Hrvatskoj, Gorskom kotaru, Slavoniji i na delu Hrvatskog primorja i Dalmacije.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter