Izvor:
17.01.2019 u 14:18
0

ZAGREB: Policija rasvetlila slučaj rakete na ulicama glavnog grada!

Zagrebačka policija pronašla je vozilo i vlasnika koji je danima zagrebačkom ulicom u prikolici vozio naizgled pravu raketu, a snimci su se brzo proširili društvenim mrežama.

Vozilo sa raketom se prvi put pojavilo pre šest dana na zagrebačkim ulicama, a poslednij put juče je snimljeno u Vukoarskoj ulici.

Snimci su se brzo proširili društvenim mrežama, a na fejsbuku korisnici su se i šalili da je reč o "utešnoj nagradi iz Izraela" i "još jednom poklonu za malog Damira", ali nisu bili u pravu, preneli su hrvatski mediji.

Raketa je privukla pažnju policije koja je odlučila da slučaj istraži.

Utvrđeno je, naime, da je reč o vozilu marke "Pežo Boxer" zagrebačkih tablica sa registrovanom prikolicom u kojoj se nalazila maketa rakete napravljena od lima.

Vozilom je upravljao 46-godišnjak, koji je policiji ispričao da je maketu napravio sam, da je napravljena od lima, veličine oko 10 m i težine oko 200 kilograma s marketinškom namerom privlačenja pažnje potencijalnih preduzeća.

Vlasnik makete je, kažu, imao sreće jer je policija utvrdila da ne postoje elementi prekršaja ni krivičnog dela.

Izvor: Tanjug
Foto: Foto: Youtube Printscreen/Ruptly TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter