Izvor:
14.01.2019 u 11:03
0

HRVATSKA VLADA PONIŠTAVA ODLUKU O NABAVCI BORBENIH AVIONA OD IZRAELA: Nedostajalo konačno odobrenje SAD!

U okiru sednice Veća za odbanu, koji je za danas sazvala predsednica Kolinda Grabar Kitarović, biće održana sednica vlade na kojoj će biti poništena odluka o nabavci borbenih aviona F16 Barak od Izraela.

Ministar odbrane Damir Kstičević je rekao uoči sednice da je tender a nabavku aviona bi transparentan, da je Hrvatska izabrala izraelsku ponudu, jer je Izrael imao predodobrenje od SAD-a, ali je nedostajalo i konačno odobrenje.

Krstičević je rekao da je delegacija Izreala boravila u Zagrebu krajem prošle sednice, te da je odgovonost za nedobijanje dozvole od SAD iskjučivo njihova odgovornost.

Tim povodom, danas će biti održane sednice Veća za odbranu i vlade.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter