Izvor:
18.09.2018 u 15:16
0

HARADINAJ: Sporazum Beograda i Prištine o normalizaciji odnosa putem „korekcije granica“ vodi u tragediju!

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj izjavio je danas, nakon sednice vlade, da sporazum Beograda i Prištine o normalizaciji odnosa putem "korekcije granica" vodi u tragediju.

"Mislim da je dužnost predsednika vlade i predsednika Kosova da štite ustav, teritorijalni integritet i suverenitet zemlje, i zato nemamo pravo da govorimo o granicama i teritorijama bez mandata", rekao je Haradinaj na konferenciji za novinare, preneli su prištinski mediji.

Ranije danas Tači je na konferenciji za novinare rekao da Haradinaj i predsednik parlamenta Kadri Veselji podržavaju dijalog sa Beogradom i da ne zna ni jednog političkog lidera Albanaca koji bi bio protiv pripajanja Kosovu tri opštine juga centralne Srbije.

"Ja nisam podržao takvu ideju, jer bi to značilo povratak na destabilizaciju i vodilo bi u tragediju", rekao je Haradinaj novinarima.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter