Izvor:
23.07.2018 u 08:22
0

DVA DRUGARA STRADALA U STRAVIČNOJ NESREĆI KOD BRESTOVA: Krenuli su u šoping, a mog sina sada više nema!

Dvojica mladića stradali su nakon sudara sa autobusom, na automobil je potom naleteo motocikl.

Adnan Č. (23) i Dario J. (19) stradali su u subotu u stravičnoj nesreći koja se dogodila kod Brestova u Hrvatskoj. Vozilo marke Golf u kojem su bili Adnan i Dario sudario se sa autobusom, a potom je na njih naleteo motocikl.

Porodice su u šoku zbog tragedije.

Zajedno su otišli u smrt. Dva prijatelja, dva sportaša. Vreme je stalo onog trenutka kad su mi javili da mi je sin poginuo – kaže Adnanov otac i dodaje da još ne zna detalje nesreće.

Ne znam šta se dogodilo. Znam da moga Adnana više nema. Išao je s prijateljem Darijem u Rijeku da mu pravi društvo jer je ovaj išao da kupi neku ojeću. Nikad se nisu vratili kući. Moj Adnan je trenirao rukomet, a Dario stoni tenis. Bili su izvrsni mladići – u šoku je kazao otac Adnana Č.

Njegov sin i Dario J. vozili su se u Golfu pulskih registarskih oznaka iz smera Mošćeničke Drage prema Brestovi te su, najverovatnije zbog neprilagođene brzine, uleteli u oštru krivinu i udarili prednji levi deo autobusa.

Samo nekoliko trenutaka kasnije naleteo je motociklista na Suzukiju slovenskih registarskih oznaka, koji je takođe zbog neprilagođene brzine ušao u krivinu, izgubio nadzor nad motociklom i pao. Motociklista je prevezen u bolnicu, sa ozbiljnim povredama.

Darijev trener Igor Dobrić ostao je zatečen tragičnom vešću. Kazao je kako je Dario bio miran i radan mladić i da je aktivno trenirao.

Bio je vredan i drag dečko koji je ama baš svima pomagao. Aktivno je trenirao, išao na turnire. Voleo je sport i jako se trudio. Tek je završio srednju školu i zaposlio se, vozio je kamion – rekao je trener stradalog mladića.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter