Izvor:
22.07.2018 u 14:58
0

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Opoziciju okuplja samo mržnja prema napretku!

Članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas da je opozicija još jednom pokazala da nema nijednu ideju i da ih okuplja isključivo neprijateljstvo prema napretku, jer svaki napredak Srbije ostavlja manje prostora za njihovo mešetarenje.

"Dobro je što je predsednik SDS Boris Tadić to jasno rekao građanima Srbije, da znaju sa čime mogu da računaju i da opoziciju jedino zanima da se dokopaju vlasti zarad svoje lične koristi i interesa", rekla je Mihajlović, saopšteno je iz njenog kabineta.

Ona ističe da se u Srbiji samo od lidera opozicije može čuti da su protiv novih puteva, izgradnje mostova, modernizacije železnice, i drugih razvojnih projekata.

"Protivljenje napretku je jedina ideja oko koje oni mogu da se okupe, jer što se više Srbija razvija i napreduje, manje prostora ostaje za političke diletante i interesdžije", ističe Mihajlović.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter