Izvor:
20.02.2018 u 23:02
0

PREDSEDNICA VLADE SRBIJE BRNABIĆ: Učestvovaće na Investicionom samitu Zapadnog Balkana u Londonu!

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić učestvovaće na Investicionom samitu Zapadnog Balkana, koji organizuje Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD), 26. februara u Londonu.

Samit će otvoriti predsednik EBRD-a Suma Čakrabarti, britanski ministar finansija Filip Hamond i Bojko Borisov, premijer Bugarske, koja predsedava Savetu EU. Kako je saopšteno iz Vlade Srbije, skupu će prisustvovati predsednici vlada regiona Zapadnog Balkana, ministri, vodeći privrednici i investitori.

Premijerka Brnabić učestvovaće na panelu premijera Zapadnog Balkana, na kojem će govoriti o prioritetima Srbije, viziji i značaju regionalne saradnje, kao i značajnim regionalnim projektima.

Takođe, predstaviće mogućnosti i povoljnosti ulaganja u Srbiji.

Premijerka će govoriti i na panelu o povezivanju u regionu, o digitalnoj agendi za region Zapadnog Balkana.

Tokom boravka u Londonu, planiran je susret premijerke Brnabić sa predsednikom EBRD-a Sumom Čakrabartijem, kao i ekspertima EBRD-a sa kojima će razgovarati o projektima u Srbiji.

Takođe, Brnabić će prisustvovati prijemu koji će, za predsednike vlada regiona Zapadnog Balkana, organizovati britanska premijerka Tereza Mej.

Izvor: Tanjug
Foto: Twiter/Тovarisc Lanke

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter