parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

Predsednik opštine Zaječar o teškoj situaciji: "DUG GRADA JE SADA PORASTAO NA SKORO DVE MILIJARDE!"

Nedavno je uhapšen Saša Mirković, estradni menadžer, zbog malverzacija za vreme kada je bio predsednik skupštine opštine Zaječar.

Zloupotreba službenog položaja i druge nepravnilosti za koje se Mirković tereti, oštetili su budžet opštine, kako tvrdi sadašnji gradonačelnik Zaječara Boško Ničić. 

-Moj prethodnik nije bio gradonačelnik, već predsednik skupštine. Mi sada pokušavamo da sredimo to što je uradio. Time se sada bave sud i policija. Jedna od gluposti koje su rađene u Zaječaru je i most koji povezuje centar grada sa jednim naseljem, ali to je sada završeno pomoću predsednika Republike.  Realan prihod Zaječara je milion i po, jer je to jedan od najmanjih gradova u Srbiji sa statusom grada. Sada je naš dug skoro 2 milijarde

Ničić je ukazao na brojne novonastale probleme sa kojima se susreo:

-Zaječar može lako da se uništi ako se vodi jedna neodgovorna politika i ako se ponašate varvarski. Imali smo jednu od najboljih plaža na Timoku, a to je ostavljeno da propada. I sad mi moramo ponovo da ulažemo kako bi to obnovili. 2013. su sve trudnice primale 15.000 mesečno, u odnosu na sadašnje stanje duplo se dobijalo i za prvo dete...

Predsednik opštine Zaječar takođe ima problema i sa kompanijom Hajneken:

-Kvalitiet Zaječarskog piva se zasniva na kvalitetu vode. I tu imamo spor sa Hajnekenom. Oni nisu morali da plaćaju vodu ako ulažu u kulturu i sport. Ali njihovo ulaganje u Bir fest u Beogradu je enormno veće od ulaganja u zaječarsku Gitarijadu. - rekao je on gostujući u "Dobro jutro Srbijo" na Happy televiziji.

 

Happytv.rs
Foto:Twitter / Web Tim "Bor 030"

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:15 Parovi Jutarnja kafica
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Parovi Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi Jutarnja kafica
14:00 Parovi - Live
15:30 Posle rucka
17:30 Telemaster
18:05 Kviz: Naslovna strana
18:35 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Upoznajte Parove
21:00 Ćirilica 
23:00 PAROGRAF
02:30  Parovi - Live