Izvor:
13.08.2017 u 01:38
0

VULIN: Razmatramo mogućnost nabavke raketnog sistema S-300!

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da Beograd razmatra mogućnost nabavke ruskog raketnog sistema S-300, ali da je prerano govoriti o nekim detaljima transakcije.

"Razmatramo ovo pitanje (nabavku), mislimo o tome, suviše je rano da se kaže nešto konkretnije. Ne mogu da govorim tako otvoreno i unapred. Ne mogu da komentarišem konkretno u vezi sa S-300, ali generalno moramo našu vojsku bolje da opremimo i osnažimo", rekao je Vulin za Sputnjik tokom zvanične posete Moskvi.

Govoreći o nabavci tenkova, Vulin je rekao da tačan datum nabavke 30 ruskih tenkova T-72S i 30 oklopnih izviđačkih vozila BRDM-2 u okviru vojno-tehničke pomoći još nije određen, kao i da srpska strana očekuje da će se to desiti naredne godine.

"Što se tiče BRDM-2 i tenkova T-72S, još nije određen tačan datum", rekao je ministar i dodao da će ostatak opreme u okviru vojne pomocći biti isporučen kada budu rešena sva administrativna pitanja.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter