Izvor:
18.07.2017 u 02:36
0

DAČIĆ:Sada smo svi pomalo socijalisti!

Ivica Dačić u emisiji "Ćirilica" ne prestaje da iznosi pikanterije iz svog političkog delovanja. Pokazao je voditelju poklon koji je dobio od Trampa u vreme kada Donald nije ni sanjao da ce postati predsednik SAD-a.

Ministar ne može a da se ne osvrne na našu istoriju. Naveo je da ne prašta Hrvatima i Slovencima što su nam uzeli teritorije i da zbog toga i nije pobornik velike Jugoslavije jer očigledno nije bila zajednica ljubavi,kaže on.

Pokušao je mladima da objasni da se ovde niko ne seća kada su svetski lideri dolazili kod nas ali da ova vlada sve čini da to promeni.

-Mesta nema bez stranih investitora.Nažalost je tako. U tome se države takmiče-naveo je Dačić.

Dačić je jos uvek gost u emisiji,nastavite da gledate,vasa TV HEPI

IZVOR/happy.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter