Izvor:
28.06.2017 u 16:29
0

Sednica Skupštine kasnila jer je ministru Antiću pozlilo!

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković je rekla da je sednica kasnila jer je jednom od kandidata za ministre pozlilo. Vojislav Šešelj otkrio da je reč o ministru energetike Aleksandru Antiću. Njemu je, kako saznajemo, krenuo kamen u bubregu.

Sednica na kojoj treba da se raspravlja o predlogu kandidata za predsednika Vlade Srbije i članovima kabineta je trebalo da počne u 10.00.

Ipak, sa nešto više od pola sata zakašnjenja sednica je počela, a po utvrđivanju kvoruma poslanik Vojislav Šešelj objasnio je razlog kašnjenja to što je pozlilo ministru energetike Aleksandru Antiću!

Kako Informer nezvanično saznaje ministru Antiću pozlilo je jer mu je krenuo kamen u bubregu i on je hitno prevezen u Klinički centar Srbije, gde je već na odgovarajućem tretmanu pod nadzorom lekara.

informer.rs
FOTO:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter