Izvor:
29.04.2017 u 13:25
0

Kontramere: MINISTRI TRI MESECA BOJKOTUJU FRANCUSKU!

Vlada Srbije naložila je svim državnim zvaničnicima i službenicima u ministarstvima, kao i direktorima javnih preduzeća da otkažu planirana službena putovanja u Francusku i da u naredna tri meseca ne dogovaraju nikakve posete i aktivnosti u ovoj zemlji.

Ovakva odluka je još jedan u nizu odgovora Beograda na odluku Apelacionog suda u Kolmaru da odbije zahtev Srbije za ekstradiciju bivšeg vođe terorističke OVK Ramuša Haradinaja.

Pošto pomenuta presuda, kako je ocenjeno u Nemanjinoj 11, nema nikakve veze ni sa pravom ni sa pravdom i praktično predstavlja politički čin, odlučeno je i da naša strana preduzme kontramere, navodi list.

Procena je da je Francuska bacila pod noge relevantne dokaze Srbije protiv zločinca za koga se osnovano sumnja da je lično ušestvovao u likvidaciji 47 civila na Kosovu i Metohiji i da su tim potezom dovedeni u pitanje brojni bilateralni sporazumi o saradnji dveju zemalja.

Upravo zbog toga naši zvaničnci švešće na minimum kontakte sa francuskim kolegama.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter