Izvor:
25.03.2017 u 22:11
0

VUČIĆ SE PRISETIO VOJNIČKIH DANA: Bežao sam zbog devojaka!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić podsetio se jutros svojih vojničkih dana u jednom televizijskom gostovanju i ispričao gledaocima kako je služio vojsku u Sarajevu i otkrio zašto baš i nije bio uzoran vojnik.

Vučić je ispričao da je tadašnju vojsku – JNA služio u Sarajevu, u uniformi, i da bi lagao narod kada bi rekao da je bio uzoran vojnik, ali da je svoj dug narodu i državi odužio.

– Kad sam bio džomba, tako se govorilo kad si već duže vojnik, preskakao sam zid… Tad mi se sviđala tamo jedna devojka i bežao sam iz vojske preko zida da se vidim s njom… pa posle zaradim ribanje toaleta po sedam dana – ispričao je Vučić anegdotu iz vojske.

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter