Izvor:
09.11.2019 u 10:09
0

OVO JE BUDUĆNOST KOJU ŽELIMO DA OSTAVIMO DECI: Predsednik se zahvalio svima koji su učestvovali u izgradnji deonice kraka Koridora 10! (FOTO+VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas se, na svom Instagram nalogu "budućnostsrbijeav", zahvalio svima koji su učestvovali u izgradnji Deonice istočnog kraka Koridora 10 ka bugarskoj granici, koji će svečano danas biti puštena za saobraćaj.

Hvala svim divnim i vrednim ljudima koji su radili na ostvarenju ovog sna. Za Srbiju ovaj auto-put ne znači samo kilometre već i povezivanje, nove investicije, nova radna mesta, veće plate i ostanak ljudi na svojim ognjištima. Ovo je budućnost koju želimo da ostavimo našoj deci – napisao je Vučić.

Predsednik Srbije je uz tekst objavio i snimak autoputa i tunela Bancarevo.

Vučić će danas prisustvovati otvaranju deonice istočnog kraka Koridora 10 ka bugarskoj granici, čime će i zvanično biti obeležen kraj radova na ovom koridoru kroz Srbiju.

Svečanosti će prisustvovati i premijerka Srbije Ana Brnabić, premijer Bugarske Bojko Borisov, kao i predstavnici vlada dve zemlje, inostranih kreditora i kompanija koje su radile na ovoj deonici.

Predsednik je juče najavio da će do 1. decembra vožnja auto-putem istočnog kraka Koridora 10 biti besplatna, a da će potom 19. decembra, biti otvorena deonica autoputa Miloša Velikog, od Surčina do Obrenovca u dužini od 17,6 km.

Izgradnja istočnog kraka Koridora 10 počela je 2010. godine.

https://www.instagram.com/p/B4o1OOZpEIX/?utm_source=ig_web_copy_link

Izvor: Tanjug
Foto: instagram/printscreen/buducnostsrbijeav

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter