Izvor:
20.09.2019 u 08:09
0

ALEKSANDAR VUČIĆ: Posetio porodicu Stanike Gligorijević, stradale u saobraćajnoj nesreći na naplatnoj rampi na Doljevcu!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je pre nekoliko dana posetio porodicu Stanike Gligorijević, stradale u saobraćajnoj nesreći na naplatnoj rampi u Doljevcu, i izjavio saučešće zato što to nije uradio direktor Koridora Srbije Zoran Babić.

On je pozvao supruga Sanike Gligorijević, Velimira, da kad god bude u mogućnosti dođe u Beograd i pogleda snimak sa naplatne rampe

Moj posao je da izrazim saučešće ljudima, a to nije uradio onaj ko je trebalo to da uradi, a prošlo je toliko meseci – rekao je Vučić.

Na pitanje novinara da li je moguće da to nije uradio Babić – čiji je vozač izazvao tu saobraćajnu nesreću u kojoj je i Babić povređen, Vučić je rekao da je Babić izjavio saučešće, ali telefonom.

Predsednik je zamerio Babiću što, kako je rekao, nije stigao da ode do porodice da izjavi saučešće, a stigao je da ode u međuvremenu i u Grčku, u Petrovac, na Brione i u Minehen i zapitao kako onda nije stigao da ode do Knježevca.

"Zašto je bilo teško da odete do porodice i izjavite saučešće?", zapitao je Vučić.

"Za razliku od drugih političara uvek stanem iza ljudi i branim ih, branio sam Babića i kada je rekao ''vazduplohov'' jer to može svakom da se dogodi i uvek ću da stanem iza ljudi", dodao je Vučić.

Predsednik Vučić je pozvao Velimira Gligorijević, da kad god bude u mogućnosti dođe u Beograd i pogleda snimak sa naplatne rampe.

"Upozorio sam ga da je snimak jeziv. Neko je ogromnom brzinom ušao u automobil u kojem je bila Stanika. Ja ne znam šta je bilo u glavi tog vozača, nije zaspao, nije bio pijan, da li je mislio da sa elektronskom karticom može da prođe i da nema nikog ispred njega. Ipak, ta brzina je apsolutno nemoguća", rekao je Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter