Izvor:
17.09.2019 u 11:40
0

PREDSEDNIK VUČIĆ O GLASANJU SA KOSOVSKIM DOKUMENTIMA: „Evropljani nisu bili saglasni. Tačka!“

Amerikanci su odobrili odluku Prištine da se na izborima 6. oktobra glasa samo sa kosovskim dokumentima, dok su Evropljani bili protiv, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić i istakao da će Srpska lista, uprkos svim ograničenjima i napadima, pobediti.

Amerikanci su im to odobrili, Evropljani nisu bili saglasni. Tačka – rekao je Vučić novinarima prilikom posete Udruženju porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM.

Vučić kaže da ta odluka kosovske Centralne izborne komisije predstavlja veliki problem i muku za Srbe, a da je doneta kako bi se po svaku cenu u vlast "ugurali" poslušni Srbi, oni koji će da rade po nalogu njihove ambasade, a ne oni koji će da sarađuju sa Beogradom.

Za njih je Beograd crvena marama – rekao je Vučić.

On je naveo da će Srpska lista opet pobediti, uprkos svim ograničenjima, kampanjama i napadima.

On je rekao i da su pojedini srpski mediji naivni, zbog načina na koji su preneli izjavu Aljbina Kurtija da će "krenuti u dijalog sa Srbima".

"Kurti misli na lokalne Srbe i da Srbija nema šta da traži na KiM. Hteo je da kaže ''Srbijo, sklanjaj se odavde'', a mi ćemo sa lokalnim Srbima lako to da rešimo", rekao je Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto: Instagram/Printscreen (buducnostsrbijeav)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter