Izvor:
23.05.2019 u 10:18
0

ALEKSANDAR VUČIĆ: Sastaće se sutra sa političkim predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije!

Predsednik Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa političkim predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije i najznačajnijih institucija Srbije na KiM.

Sastanku u Palati Srbija prisustvovaće i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić, koji je ranije najavio da će tema sastanka biti dalji koraci, koji će biti preduzeti u dogovoru izabranih predstavnika srpskog naroda i predstavnika institucija Srbije.

Nakon sastanka planirane su izjave za medije, najavila je Pres služba predsednika.

Da će predsednik Vučić u petak razgovarati sa Srbima najavio je Marko Ðurić u ponedeljak, dan nakon što su kandidati Srpske liste odneli ubedljive pobede na izborima za gradonačelnike sve četiri srpske opštine na severu Kosova i Metohije.

On je istakao da će na tom sastaku biti reči i o mogućim kontramerama protiv Prištine, budući da je prošlo šest meseci od kada je Priština uvela takse od 100 odsto na srpsku robu.

Nakon tog poteza prištinskih vlasti, koji je osudila i međunarodna zajednica, predstavnici Srpske liste izašli su iz svih institucija na Kosmetu, a prekinut je i dijalog u Briselu.

Sve će biti detaljno i temeljno razmotreno – rekao je tada Ðurić.

Više informacija iz zemlje i sveta možete pogledati OVDE

Izvor: Tanjug
Foto: Twiter/Savet za Bezbednost

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter