Izvor:
23.05.2019 u 06:19
0

VESELJI PORUČIO ALBANCIMA: Još malo i sve će ovo i formalno biti naše! Ostanite jaki, izdržite još malo i čekajte!

Lider DPK-a i predsednik skupštine privremenih institucija u Prištini Kadri Veselji objavio je na svom Tviter nalogu informaciju i fotografije sa sastanka za koji navodi da je održao u severnom delu Kosovske Mitrovice.

On je napisao da je rekao da sada moraju da se povećaju investicije u ovom delu, u rekonstrukciju stambenih objekata, u poboljšanje infrastrukture radi poboljšanja života stanovnika ove opštine, posebno Albanaca.

Mediji su objavili informaciju da je Veselji bio u severnoj Mitrovici. Piše da je tajnom sastanku prisustvovalo nekoliko desetina viđenijih aktivista Demokratske partije Kosova koji žive u srpskim sredinama u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Sastanak je održan u Bošnjačkoj mahali, koja se inače nalazi odmah pored mosta koji vezuje južni i severni deo grada.

Mediji prenose, pozivajući se na neimenovani izvor iz bezbednosne službe sa KIM, i da je Veselji na sastanku okupljenim Albancima poručio da izdrže još malo i sačekaju.

Još malo i sve će ovo i formalno biti naše. Ostanite jaki, izdržite još malo i čekajte. Radite sve kako sam vam rekao. Do tada, mi ćemo ulagati novac u vaše puteve, škole, bolnice, otvaraćemo nova radna mesta za vas, gradićemo u svim mestima gde vi živite – kazao je on.

Veselji je prošle godine u septembru takođe bio u Kosovskoj Mitrovici, ali u južnom delu grada gde je tada poručio da je Mitrovica "srce Kosova" i "da će je odbraniti".

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter