Izvor:
18.03.2019 u 11:28
0

PREDSEDNIK SRBIJE: „Šetnja da, nasilje ne, dijalog u parlamentu, to su norme EU!

Šetnja može, nasilje ne, a dijalog se vodi u parlamentu, ne na ulici, to su, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić evropske norme i vrednosti.

On je, povodom izjave portparolke EU Maje Kocijančić da protesti treba da budu mirni i u okviru zakona kao što su bili pre proteklog vikenda, istakao da je i on to govorio i da su to evropske norme.

Pa, to sam i ja rekao, niste mi verovali da su to evropske norme. Rekao sam: možete da šetate koliko hoćete, sve je u redu, ali nasilje ne može i to je sve što imam da kažem – rekao je Vučić novinarima.

Takođe. on ističe da je važno da se dijalog odigrava u parlamentu.

Ali, oni koji nisu deo parlamenta naterali su one iz parlamenta da izađu i da nešto silom pokušaju, jer drugačije nemaju priliku za političku promociju. Dijalog treba da se odigrava u parlamentu i važno je da se to kaže – zaključio je Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter