Izvor:
17.08.2018 u 12:19
0

VUČIĆ NAJAVIO OTVARANJE DVE FABRIKE U NIŠU: Stalo mi je da jug Srbije ide napred!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će u Nišu otvoriti još dve fabrike krajem idućeg meseca, rekavši da mu je posebno važno da Niš i jug Srbije idu brže napred.

Vučić je, u izjavi novinarima, kazao da će 28. i 29. septembra, otvoriti dve fabrike, dan za danom.

– Strašno mi je stalo da Niš i jug Srbije idu brže napred. Otvaramo Cumtobel i Imi. To su stvari koje su mnogo važne – rekao je on.

Vučić je istakao da će ko god je fer reći da ovo što danas gradimo možemo da ostvarimo zahvaljujući 2014, kada smo započeli teške reforme.

– Nikada ne bi imali novca da nije bilo tih reformi. Zbog toga sam ponosan jer će iza mene ostati najviše kliničkih centara, fabrika i puteva. Neki neće moći da obiđu mesecima fabrika koje sam ja otvorio – podvukao je on.

Kazao je da nije saglasan sa ljudima koji misle da je od odlučujućeg značaja koliko uzviknete nešto.

Prema njegovim rečima, ranije su političari lagali, obećavali više, a nisu se brinuli kakvu ekonomiju i ambijent kreiraju.

Izvor: Blic.rs
Foto: Twitter/predsednikrs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter