HAPŠENJE U JAGODINI: Od devojčice tražio fotografije bez odeće!

 Policijska uprava u Jagodini saopštila je danas, da je uhapšen L.Ð (20) iz Jagodine, koji je od jedanestogodišnje devojčice zahtevao da se fotografiše bez odeće i da mu pošalje fotografije, što je ona i učinila.

"On se sumnjiči da je pokušao da navede devojčicu da se sastanu i ostvare intimni kontak, ali do tog susreta nije došlo", stoji u saopštenju.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti priveden Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal u Beogradu.

L.Ð je uhapšen "zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela iskorišćavanja računarske mreže ili komunikacije drugim tehničkim sredstvima za izvršenje krivičnih dela protiv polnih 

sloboda prema maloletnom licu i neovlašćen pristup tuđem računaru, računarskoj mreži i tuđoj bazi podataka", navodi se u saopštenju.

On je u "maju neovlašćeno pristupio računaru jedanestogodišnjeg dečaka. Potom je, kako se sumnja, sa fejsbuk profila tog dečaka ostvario komunikaciji sa jedanestogodišnjom devojčicom od koje je zahtevao da se fotografiše bez odeće i da mu pošalje fotografije, što je ona i učinila. Sumnjiči se i da je pokušao da navede devojčicu da se sastanu i ostvare intimni kontakt, ali do tog susreta nije došlo".

 

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost