CARINICIMA "MIRISAO" PREKRŠAJ: Švercovao parfeme pa se vadio da je neuračunljiv kupoholičar!

 

 

 Carinici su u saradnji sa policijom, na graničnom prelazu Horgoš privremeno su zadržali skoro 400 parfema i gotovo 700 raznih kozmetičkih prizvoda, otkrivenih kod 47-godišnjeg srpskog državljanina romske nacionalnosti iz Kosovske Mitrovice, koji se iz Ade zaputio u Nemačku.

Putnik je ovaj prekršaj pokušao da opravda službenicima rekavši im da nije uračunjiv, jer "nije u stanju da kontroliše svoj hronični poriv za neumerenom kupovinom", o čemu, kako je naveo, poseduje i medicinsku dokumentaciju, saopšteno je iz Uprave carina. Prekršaj je otkriven na izlazu iz zemlje u "mercedesu“ nemačke registracije kojim je upravljao pomenuti putnik.

 Carinicima je najpre rekao da nema ništa da prijavi, ali kako se unutrašnjost automobila nije mogla videti zbog zatamnjenih stakala, carinici su se odlučili za detaljan pregled i ubrzo utvrdili da je automobil prepun parfema i kozmetike. Čim su otvorili gepek, carinici su ugledali pregršt parfema i šminke koja se nalazila u prtljažniku, u koferima putnika, ali i na zadnjem sedištu automobila, gde je bila prekrivena drugim stvarima.

 Reč je o velikoj količini parfema i raznih, uglavnom dekorativnih, kozmetičkih proizvoda u pojedinačnim pakovanjima i setovima poznatih robnih marki kao što su „Versaće“, „Lankom“, „Koko Šanel“, „Dior“, „Mek“, „Tom Ford“, „Guči“ i drugih, precizira se u saopštenju.

 

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost