Izvor:
18.04.2018 u 14:41
0

VATRENI OBRAČUN U CENTRU BEOGRADA: U pivnici u Crnogorskoj ubijen VOZAČ BENTLIJA koji je presekao predsedničku kolonu, napadač u bekstvu!

U centru Beograda, noćas u 1.30 sati posle ponoći u Crnogorskoj ulici ispod Brankovog mosta, došlo je do pucnjave. Tom prilikom pucano je u muškarca (37).

Vatreni obračun dogodio se u kafani, a napadač je navodno posle krađe svađe upucao muškarca u stomak.

Povređeni je hitno prevezen na reanimaciju, ali prema nezvaničnim informacijama on je u bolnici podlegao povredama, javljaju beogradski mediji.

Prema prvim informacijama, reč je o Luki R., za kog se čulo pošto je presekao predsedničku kolonu vozila na Topčideru.

Uglavnom je radio kao obezbeđenje po noćnim klubovima, a bio je i od ranije poznat policiji. Šira javnost za njega je saznala u septembru prošle godine kada je za volanom "bentlija" presekao kolonu predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Točideru, a uhapšen je u oktobru zbog optužbe za trgovinu narkoticima.

Kurir
Foto: Arhiva, Facebook/Luka Radulovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter