Izvor:
25.11.2017 u 09:15
0

JECAJI PARALI NEBO: Ćerka ubijene Biljane vrištala neutešno nad grobom svoje majke!

Biljana Mijatović (30), koju je na rođendan nožem u grudi ubio nevenčani suprug Siniša Radovančev (50), sahranjena je juče na Novom groblju u Pančevu. Na večni počinak ispratili su je otac, ćerka, rođaci, prijatelji i komšije.

Jezivo ubistvo, podsetimo, dogodilo se u utorak oko 18 sati, nakon žustre svađe para koji je bio u vezi oko dve godine. Da zlo bude veće, Biljana je pre dvadesetak dana po drugi put postala majka, a u stanu su u vreme ubistva bile tek rođena beba i njena dvanaestogodišnja ćerka iz prvog braka.

Jecaji parali nebo

Njeni jecaji juče su odjekivali grobljem, a stravičan prizor nikog nije ostavio ravnodušnim.

Mama, mama… Hoću moju mamu – odjekivao je dečji plač iz kapele, ali je ubrzo posle toga devojčici pozlilo, te su je rođaci izveli napolje.

Jadno dete… Bila je u stanu, ali ni ona ne zna zbog čega su se Biljana i Siniša posvađali. Rekla je da je čula svađu koja je trajale neko vreme, a potom i vrisak majke. Ubrzo posle toga je stigla policija. Ona je zbrinuta kod očeve majke, a bebu je uzeo Centar za socijalni rad – rekao nam je jedan od Biljaninih poznanika.

On ističe da se šokirao kad je čuo da je Radovančev uhapšen zbog ubistva.

Delovalo je da se vole. Imali su para. Siniša je imao nekoliko automobila, ni u čemu nisu oskudevali. Sedeo sam s tim čovekom više puta. Bez obzira na to što sad pričaju da je bio prek i nasilan, nikad ne bih rekao da može ovako nešto da uradi. Biljana je imala problema u prvom braku. Suprug ju je maltretirao, tukao ju je, ali sam mislio da je u ovoj vezi sve kako treba – priča poznanik koji je juče bio na groblju u Pančevu.

Drugovi je grlili

Biljaninoj sahrani prisustvovali su i školski drugovi njene ćerke. Svi oni juče su tešili devojčicu, koja se nije odvajala od majčinog kovčega. Njihovi zagrljaji i suze svima su ledili krv u žilama.

Hoću kod moje mame, pustite me – vrištala je neutešno devojčica dok su grobari spuštali kovčeg u raku.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter