Izvor:
29.04.2016 u 22:44
0

REČ JE O OSVETI : Da li JELENU neko ubio ZBOG NJENOG MUŽA?

Pevačica Jelena Marjanović (33) ubijena je pre 27 dana. Istraga traje i dalje, a javnost se napreže pokušavajući da zaključi ko je počinio najsvirepiji zločin u poslednjih 25 godina.

Policija, po najnovijim informacija, nastavlja sa proverom privatnih i poslovnih veza supruga pevačice Zorana Marjanovića. Inspektori češljaju sve poznanike i saradnike kako bi se proverili da li je neko iz osvete ubio Jelenu.

Policija će razgovarati i sa ljudima sa estrade. Proveravamo da li je Zoran nekome nešto dugovao. Pitali su ga da li sumnja na nekoga, ali je on, da li zbog sedativa, straha ili iz neznanja, sve to demantovao – objašnjava sagovornik lista "Alo", koji ne negira da bi Zorana ponovo mogli da privedu u policiju na informativni razgovor, a možda i celu porodicu Marjanović.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/JelenaJecaKrsmanovicOfficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter