Izvor:
27.06.2016 u 16:39
0

JOŠ JEDNA TRAGEDIJA: Utopio se dečak u Zapadnoj Moravi!

Mladić star 15 godina iz čačanskog naselja Ljubić polje utopio se u nedelju oko 15:30 na delu Zapadne Morave kod PKS Lateksa, takozvanoj Žarkovoj obali.

"Reč je o maloletnom S. J. Telo je pronađeno na dubini od četiri metra, 100 metara nizvodno od mesta davljenja", rekao je za Glas zapadne Srbije predsednik ronilačko-spasilačkog kluba "Borac" Bratislav Drašković.

Drašković je sa još dvojicom kolega, Borisom Bojićem i Bojanom Draškovićem, kao i sa pripadnicima ronilačko-spasilačkog tima Policijske uprave Čačak, tragao za nastadalim mladićem.

Pre devet dana, šesnaestogodišnji mladic S.M. utopio se u Zapadnoj Moravi, na potezu Suva Morava u Čačku. Zbog prevelike razlike u temperaturi vazduha i vode koja je bila ledena, mladiću je otkazalo srce.

Izvor: Tanjug
Foto:Twitter/Kaldrmas

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter