Izvor:
20.09.2017 u 12:49
0

NOVI DETALJI ISTRAGE: U Jelenino ubistvo umešane i dve pevačice!

Istragom je utvrđeno da su i dve estradne pevačice koje se dovode u vezu sa Jeleninim ubistvom.

Dobar prijatelj porodice Marjanović jedini je svedok koji je osumnjičenog Zorana Marjanovića video na lokaciji koja se nalazi na potpuno suprotnoj strani od one koju je naveo policiji.

Ovu tezu potvrdio je i forenzičar Nenad Šipka iz Centra za forenzička istraživanja u Novom Sadu.

– Tačno je da postoji čovek koji je video Zorana i njegovu ćerku Janu na rampi kod smetilišta u periodu između 14:30 i 15:15. To znači da je osumnjičeni sa ćerkom bio bukvalno za 180 stepeni suprotno od onoga što je rekao do sada – kaže forenzičar Šipka.

Kako Alo! saznaje, istragom je utvrđeno da su i dve estradne pevačice koje se dovode u vezu sa Jeleninim ubistvom.

– One nisu osumnjičene, već je sa njima obavljen informativni razgovor. Istraga se i dalje vodi i sklapaju se kockice u vezi sa zločinom koji se dogodio pre 17 meseci u Borči. Jedna se čudno ponašala, što je bacilo sumnju na njih. Obe su poznate i nastupaju u inostranstvu, ali su u vreme zločina bile u Srbiji – kaže izvor.

Kada je Jelenino telo pronađeno, a pronađeno je na nasipu tačno između smetilišta i rampe.

Marjanović je dao izjavu da su on i Jana došli iz pravca rampe na nasip. Međutim, Šipka kaže, svedok ih je video sa suprotne strane smetilišta, tako da se izjava Zorana Marjanovića i svedoka nikako ne podudara.

Prema njegovim rečima, ubica nije mogao sam da ubije Jelenu i njemu je najmanje još jedna osoba pomagala u zločinu.

Kako je istraga utvrdial na nejnom telu je pronađeno više tragova Zoranovog DNK.

Daljom analizom utvrđeno je prisustvo Zoranovog DNK na više mesta na odeći koju je Jelena nosila kada je ubijena, za koji on nije dao odgovor kako se tu našao.

Iako je prvobitno tužilaštvo smatralo da to pronalazak DNK nije dovoljan dokaz za određivanje pritvora, daljom istragom i veštačenjem pikupljeno je više materijalnih dokaza koji su bacila sumnju na Zorana, te mu je određen pritvor do 30 dana.

Izvor: telegraf.rs/alo.rs
Foto: Twitter/svetrs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter