Izvor:
05.12.2019 u 12:22
0

TRAGEDIJA! DVA MLADIĆA POGINULA U TEŠKOM UDESU! Auto sleteo s puta, zakucao se u stablo!

Davor M. (18) i Miloš Š. (18) iz Gradiške smrtno su stradali. Oni su bili putnici u vozilu kojim je upravljao Miroslav K. (18) koji je teško povređen, dok je lakše povrede zadobio suvozač Marko S. (19). Saobraćajna nesreća dogodila se na magistralnom putu Kozarska Dubica – Gradiška sletanjem putničkog automobila "sitroen ksara" s puta.

Kako se nezvanično saznaje, vozač je iz nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad automobilom i sletio s puta, a potom je bočnom levom stranom udario u stablo.

Na licu mesta su jezivi prizori, prelomljeno je ogromno stablo, a na sve strane su vidljivi krv i predmeti iz automobila.

Vozilom je upravljao M. K. iz Gradiške, a s njim u vozilu nalazili su se suvozač M.S. iz Gradiške i putnici u vozilu D.M. i M.Š. obojica iz Gradiške, koji su poginuli. Vozač M.K. i suvozač M.S. su zadobili telesne povrede – saopštila je PU Gradiška.

Uviđaj su obavili pripadnici Policijske uprave Gradiška, a o svemu je obavešten dežurni okružni javni tužilac u Banjaluci.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter