Izvor:
22.11.2019 u 08:47
0

STRAVIČNI DETALJI NIŠKE LIKVIDACIJE Doneo kolače trudnoj supruzi i ćerki pa izrešetan sa 10 hitaca

Miloš Radojković (25) iz Tešice izrešetan je sa najmanje 10 hitaca preksinoć u sačekuši ispred kuće u naselju Beverli Hils u Nišu, gde je došao je da trudnoj supruzi i ćerki donese kolače.

Radojković je u izjamljenu kuću u kojoj živi sa suprugom u sedmom mesecu trudnoće i maloletnom ćerkom došao oko 17 časova.

– Ušao je u kuću da ostavi kolače koje im je doneo i zadržao se kraće vreme. Po izlasku iz kuće, prišao je skuteru, u nameri da krene kada ga je zasada nepoznati ubica izrešetao sa najmanje 10 hitaca – kaže izvor lista.

Smrtno ranjen, Radojković je uspeo da napravi nekoliko koraka u pokušaju da umakne kobnim hicima, ali je pao u garaži, gde je izdahnuo na licu mesta.

Policija je ubrzo došla na lice mesta i započela potragu za nepoznatim ubicom koji je pobegao sa mesta zločina.

DEBEO POLICIJSKI DOSIJE UBIJENOG NIŠLIJE: Prodavao drogu, palio spalio suparniku automobi

Radojković je letos bio privođen zbog sumnje da je povezan sa paljenjem automobila marke “mercedes” na uglu Ulica Svetozara Markovića i Sinđelićev trg u Nišu. Tog 28. juna, automobil marke "mercedes" izgoreo je oko 3.45 časova na parking u centru Niša, a vatra zahvatila i oštetila i jedan automobil marke "hjundai santa fe" koji je bio parkiran pored.

Posle dvadesetak dana, policija je u julu uhapsila Radojkovića zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti i odredila mu zadržavanje do 48 časova, posle čega se branio sa slobode.

Policija intenzivo radi na utvrđivanju motiva ubistva i traga za izvršiocem brutalne likvidacije.

NOVA DRAMA U NIŠKOM NASELJU BEVERLI HILS Otac ubijenog: Ko te ubi sine moj!

Milošu Radojokoviću dvaput su u proteklih pet godina paljeni automobili. Prema saznanjima lista, u noći između 23. i 24.novembra 2014. godine na parkingu u Ulici Vojvode Mišića u Nišu u potpunosti je izgoreo njegov "BMW". Pretpostavlja se da je džip poliven zapaljivom tečnošću i upaljen. Prošle godine u Tešici zapaljen je još jedan BMW koji je pripadao Radojkoviću, a u oba slučaja počinioci nisu otkriveni.

Izvor: Kurir

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter