Izvor:
22.11.2019 u 08:50
0

SEKAO SE U SPECIJALNOM SUDU PA OTIŠAO DA PIJE Član „valjevske grupe“ uhapšen u kafani

Zoran Jeličić, koji se u sredu isekao po vratu u sudnici Specijalnog suda u Beogradu, priveden je juče jer je prekršio mere kućnog pritvora.

Dan nakon što se u Beogradu u sudnici posekao po vratu tokom postupka u kojem je optužen da je kao pripadnik valjevskog klana učestvovao u ubistvu Željka Đedovića, Jeličić, koji u kućnom pritvoru sa elektronskim nadzorom (nanogicom) boravi u selu Bukovica kod Valjeva, priveden je u Valjevu jer je prekršio mere kućnog pritvora.

KO JE ZORAN JELIČIĆ: Kriminalac u POLICIJSKOJ UNIFORMI!

Kako saznajemo, Jeličić se nakon ukazane pomoći u Beogradu u sredu vratio nazad u Valjevo. On je juče otišao u Urgentni centar u Valjevu na pregled, gde je konstatovano da ima lakše telesne povrede.

– Umesto da se posle toga vrati nazad u Bukovicu, Jeličić je nastavio da se šeta po Valjevu. Kada je seo u kafanu, gde je naručio hranu i piće, ljudi su ga videli i prepoznali i pozvali policiju koja je došla i privela ga – kaže naš izvor i dodaje da je Jeličić van kuće proveo nekoliko sati.

Jeličić je prekjuče isekao sebi vrat malim i oštrim predmetom nakon što se obratio sudskom veću i tražio je njihovo izuzeće. Inače, nepunih 11 godina, koliko traje suđenje valjevskoj grupi, do sada je podneto 250 zahteva za izuzeće, stoji u odgovoru Višeg javnog suda našem listu.

Suđenje ovoj grupi počelo je 12. aprila 2010. godine, a do 20. novembra ove godine zakazan je 241 glavni pretres, od čega je održano njih 151.

HOROR U SUDNICI SPECIJALNOG SUDA: Član "valjevske grupe" PREREZAO SEBI VRAT! Van životne OPASNOSTI!

"Odložena su 93 glavna pretresa i to: 34 pretresa usled nedolaska branioca, 13 pretresa usled štrajka advokata, šest pretresa usled otkazivanja/opoziva punomoćja od strane optuženih i branilaca, osam pretresa usled nedolaska optuženih, tri puta usled opravdane sprečenosti suda, a 29 pretresa odloženo je usled podnetih zahteva za izuzeće o kojima je odlučivao neposredno viši sud, Državno veće tužilaca, Republičko javno tužilaštvo i to donošenjem rešenja o odbačaju istih, sa obražloženjem da su zahtevi doneti u cilju odugovlačenja postupka, kao i da je reč o ponovljenim zahtevima sa identičnim dokazima i činjenicama", navodi se u odgovoru suda.

Izvor: Blic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter