Izvor:
21.11.2019 u 15:43
0

UHAPŠEN I ČETVRTI KIDNAPER FUDBALERA! Otmičarka Emilija se branila da joj nije bilo dobro!

Emilija N. saslušana je u Trećem osnovnom tužilaštvu, zbog napada na Aleksu Terzića, fudbalera Fiorentine i reprezentativca Srbije. Četvrti osumnjičeni za pokušaj otmice uhapšen je danas u Beogradu.

Ona je izjavila da nije učestvovala u napadu koji se odigrao u noći između utorka i srede, kao i da joj nije bilo dobro jer je dosta popila to veče.

Emilija je istakla da mladiće iz "audija" poznavala površno, tačnije da je Nikolu S. navodno videla par puta, dok je Miloša J. je te večeri upoznala, navodi izvor blizak istrazi.

Kako saznajemo, prethodno su svi bili na rođendanu i krenuli su svi kolima kako bi Emiliju odvezli kući.

Ona je suštinski potvrdila da su Nikola i Miloš napali i maltretirali mladog fudbalera Terizća i uzeli mu kola, navodno zbog incidenta u saobraćaju. Nakon maltretiranja Terizća dva bahata mladića i dve devojke odvezli su se u Kaluđericu a ona je pozvala taksi i otišla kući – navodi naš izvor.

Saslušanoj devojci je ukinuto zadržavanje koje joj je bilo određeno posle incidenta. Inače, Emilijin otac je došao danas u Tužilaštvo, ali ga je udaljila sudska straža zbog drskog i bezobraznog ponašanja.

Podsetimo, Nikola S. (22) Dušanka I. (21) i Emilija J. (19) uhapšeni su zbog napada na mladog fudbalskog reprezentativca Srbije Aleksu Terzića. Iako su se na početku pojavile informacije da su čak pokušali da otmu mladića, ispostavilo se, ne samo da nije tako, već i da nisu imali pojma o kome se radi!

Drugi osumnjičeni Miloš J. uhapšen je danas posle bekstva i njemu je određeno zadržavanje, po nalogu tužilaštva. Kako saznajemo, fudbaler Terzić je prepoznao obojicu napadač.

Otmičarima je određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo i biće privedeni na saslušanje u Treće osnovno javno tužilaštvo.

Izvor: Tanjug
Foto: instagram.com/aleksa_terzic93

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter