Izvor:
16.11.2019 u 08:57
0

NESREĆA KOD KOKINOG BRODA: Muškarac (61) ispao iz čamca, pa se udavio!

U akciju potrage od srede su se uključili i ronioci, koji su u četvrtak uspeli da lociraju Rističevićevo beživotno telo na dnu jezera

Ronioci Žandarmerije pronašli su u Zlatarskom jezeru, kod Nove Varoši, beživotno telo Milutina Rističevića Buce (61) iz Užica, koji je u ponedeljak iz nepoznatog razloga ispao iz svog čamca u jezero i udavio se.

Tokom potrage koja je organizovana iste večeri pronađen je njegov prazan čamac kako pluta jezerom nedaleko do Bele kuće. U akciju potrage od srede su se uključili i ronioci, koji su u četvrtak uspeli da lociraju Rističevićevo beživotno telo na dnu jezera.

Bucino telo pronađeno je na dvadesetak metara od obale, na delu od Bele kuće prema Kokinom Brodu – kaže jedan od Rističevićevih poznanika koji je učestvovao u pretrazi.

Inače, Rističević je poslednjih nekoliko godina sa suprugom živeo u vikendici koju je sagradio nedaleko od nekadašnjeg ušća Tisovice u Uvac.

Izvor: Kurir.rs
Foto: youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter