Izvor:
14.11.2019 u 12:12
0

SAČEKUŠA U NIŠU: Jedva izvukao živu glavu!

Za sada nepoznati napadač pokušao je jutros da ubije pekara iz Niša (33) ispalivši na njega nekoliko hitaca iz pištolja. Kako saznajemo, do pucnjave je došlo oko četiri sata u ulici Despota Đurđa u Nišu.

– Čovek je krenuo na posao kada mu je napadač prišao i počeo da puca u njega. On je uspeo da startuje vozilo i krene, pa su ga meci promašili. Kada je bio na bezbednoj udaljenosti, zaustavio je auto i pozvao policiju – kažu naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Policija je obavila uviđaj i obavestila Više javno tužilaštvo. Za napadačem se traga, a utvrđuju se motivi pucnjave. Prema prvim informacijama, čovek na koga je pucano nije iz kriminogene sredine.

Izvor: telegraf.rs
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter