Izvor:
13.11.2019 u 14:43
0

MONSTRUOZNO! Kad je majka čula kako se iživljavao nad njenom ćerkom, pokušala je da se ubije!

Nisam mogla da verujem da on može to da uradi! -prvo je izgovorila Jelena Petrović (62), iz Rakovice, policajcu, kojem je prijavila svog nevenčanog supruga.

Dugo je plakala, ali je bila čvrsta u tome da pravda pobedi.

– Ćerka ima 29 godina, ima mentalnih problema -rekla je majka . – Verovala sam mu, brinuo je o njoj, o nama, kad mi je suprug umro. Nismo imali ni za osnovno. Moja penzija je za lekove i struju. Često popijemo lek za spavanje, da izbegnemo obrok. Ćerka nije sposobna da radi.Bolesna je baš. Nekad moram do kupatila da je odnesem. Nije mi jasno kako može monstrum da se iživljava nad bolesnom jadnicom. A, jede sa nama za stolom.

Na pitanje policijskog inspektora, kako je otkrila da je on bludničio nad njenom ćerkom, žena je teško izgovorila:

– Naišla sam kad je bio pored nje, na krevetu i ljubio je. Njegova ruka je bila ispod njene bluze, videle su joj se grudi. Plakala je. Rekla je:mama, rekao je da će te ovo usrećiti. Srce mi je puklo kad sam to čula. Ona je, mučena, htela mene da usreći. A on je to koristio. Zamislite kakav je to monstrum.

Dohvatila je prvo što joj je bilo pri ruci i gađala ga. Nije ga pogodila, srećom. Kaže, i ona bi robijala, a niko ne bi mogao da brine o njenoj ćerki.

– Rekao je da mu se ona sviđa, da mene više ne želi – nastavila je priču žena policajcu kroz suze. – Jadno moje dete…Popila sam gomilu lekova, htela sam da me nema. Srećom, preživela sam…

Policajac je napisao prijavu, i biće predato tužilaštvu.

Nad jezivom pričom, plakali su i policajci, koji su se zatekli u kancelariji.

Happy tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter