Izvor:
11.11.2019 u 18:58
0

ALBANSKI ŠPIJUN PAO NA PRIMOPREDAJI: Službe razbile pakleni plan! Iz srpske vojne fabrike izneo TAJNE PLANOVE!

Veliko hapšenje!

U zajedničkoj akciji Bezbednosno informativne agencije, Vojnobezbednosne agencije i Uprave kriminalističke policije u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom uhapšene su četiri osobe od kojih je jedna stranac, državljanin Severne Makedonije.

Operativci dve bezbednosne sužbe u saradnju sa kiminalističkom policijom u jednom beogradskom hotelu uhapsili su penzionisanog inženjera fabrike municije "Prvi Partizan" u Užicu B.G i državljanina Severne Makedonije Š.D. vlasnika "ATS Gruop " iz Skoplja. Njih dvojica privedeni su na poslovnom sastanku gde su dogovarali primopredaju poverljive dokumentacije za izradu mašina za proizvodnju municije kalibra 12,7 mm.

Glišović je kao avans od Demirovskog dobio 30.000 evra, dok bi ostatak najverovatnije u istom iznosu penzionisani inženjer dobio po obavljenom poslu ukazuju operativna saznanja i prikupljeni dokazi.

Demirovski je planirao da u nekadašnjim pogonima fabrike municije i naoružanja "Suvenir" u Makedonskom Brodu kao i u fabrici i Kataru gde ima suvlasnički deo pokrene proizvodnju municije.

Uz B.G i Š.D. u Užicu i Požegi uhapšeni su N.I. i M.M. koji su aktivni inženjeri fabrici Prvi Partizan zbog sumnje da su B.G. za novac dostavljali dokumentaciju iz Prvog Partizana.

Akcija je realizovana nakon operativnih saznanja BIA da pojedini radnici i bivši inženjer iz fabrike Prvi Partizan iz Užica za dobijeni novac od konkurentskih firmi iz Makedonije, Katara i Bosne iznose tehničku dokumentaciju iz fabrike.

Izvor: Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter