Izvor:
10.11.2019 u 17:32
0

NARKO-KARTEL UBIO JELENU MARJANOVIĆ? Vidovnjak tvrdi NEVEROVATNU stvar! Jelenina SVEKRVA nema nikakve veze za ubistvom! (FOTO)

UBIO JELENU PO NALOGU NJENE SVEKRVE ZORICE: Jelena Rafailović otkrila ŠOKANTNE detalje o UBISTVU pevačice! (FOTO)

Kriminalci ubili Jelenu Marjanović?!

Vidovnjak Zlatko Šumadijski tvrdi da je Jelenu Marjanović ubio narko-kartel. On ističe da pevačicina svekrva nema veze sa zločinom. Smatra da anonimnom pismu koje je stiglo u sud ne treba pridavati nikakav značaj

Vidovnjak Zlatko Šumadijski, poznatiji kao „kosmajski vilenjak“, tvrdi da je pevačicu „Granda“ Jelenu Krsmanović Marjanović ubio narko-kartel! On tvrdi i da se ubica kreće u trouglu Švajcarska-Austrija-Nemačka! Poznati vidovnjak je isključiv u tvrdnji da Jelenina svekrva Zorica Marjanović nema veze sa zločinom.

– Tvrdim i garantujem da ona ne bi ubila majku svog unučeta i da ne bi unesrećila svog sina. Tvrdim i dalje da iza ubistva pevačice stoje narko-kartel i možda umešanost čitave porodice u neke nedozvoljene poslove. Da se ne lažemo, opšte je poznata stvar da na estradi ima i trgovaca, i konzumenata droge, i raznih opijata, a u sprezi sa velikim narko-kartelima i ljudima iz kriminogene sredine – kaže za medije vidovnjak iz Mladenovca!

MISTERIOZNO UBISTVO PEVAČICE: Ko je kriv za linčovanje Jelene Marjanović? (FOTO)

On se osvrnuo na anonimno pismo koje je u Više sud stiglo iz Švajcarske, a u kojem je Dragoje Milinković (44), poreklom iz Priboja, demantovao bilo kakvu vezu sa zločinom, tvrdeći da mu je sve napakovala bivša supruga, sa kojom se spori zbog imovine. U pismu se navodi da je ubistvo naručila Jelenina svekrva zbog svađe jer se pevačica odrekla očeve imovine. Zlatko podseća i da je za naš list uradio foto-robota ubice Jelene Marjanović.

– Setimo se da sam pominjao da ubica ima veze sa Švajcarskom i da se kreće u trouglu Švajcarska-Austrija-Nemačka. Ovo pismo ima smisla samo donekle i otkriva neke detalje. Gluposti su da je Jelenina svekrva naručilac zbog nekakvog Jeleninog nasledstva, kojeg se ona navodno odrekla! To je pisao neko vrlo neinteligentan ili je ovo tako neka glupa, neinteligentna, odvratna podmetačina i budalaština. Ko bi uništio porodicu svoga sina i izvor prihoda čitave kuće? Da je Jelenina svekrva doista zla vračara, veštica? – naglašava sagovornik.

Potom je analizirao lik Dragoja Milinkovića, koji je u pismu označen kao ubica.

– Po očima tog čoveka, koji kaže „da mu je žena namestila sve to u vezi sa Jelenom Marjanović“, mogu da kažem da nije nimalo sladak i dobar. – rekao je on.

Izvor: Alo.rs
Foto: Arhiva/ printscreen/ google- alo.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter